Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (ΤΟ.ΣΥ.Ν.)

ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

Επισκοπή Πεδιάδος

Ηράκλειο Κρήτης

Τ.Κ.: 70008

Τηλ.: 6936973423

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Επισκοπής συνεδρίασε την Δευτέρα 21 Απριλίου 2008 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Επισκοπής και αποφάσισε τα εξής:

  • Να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στους Νέους του Δήμου μας για την συμμετοχή τους σε όλη την διαδικασία για την ανάδειξη του 1ου τοπικού συμβουλίου νέων του Δήμου Επισκοπής.
  • Να απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους νέους και νέες του Δήμου μας να εγγραφούν μαζικά στο ΜΗΤΡΩΟ που τηρείτε στο Δήμο Επισκοπής προκειμένου να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες του ΤΟ.ΣΥ.Ν. με πιο ουσιαστικό ρόλο.
  • Να επισκεφθεί το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Δήμου μας ώστε να ενημερώσει τους μαθητές για τον νέο θεσμό που ενεργοποιήθηκε και εκπροσωπεί καθαρά τους νέους και τις νέες και να δώσει ερεθίσματα για την άμεση ενασχόλησης τους με το θεσμό αυτό.
  • Να διοργανώσει ένα διαγωνισμό φωτογραφίας, παράλληλα με την έκθεση των φωτογραφιών αυτών, με σκοπό να γνωρίσουν οι νέοι και οι νέες τις ομορφιές του Δήμου μας.
  • Να πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτιστικούς συλλόγους και με τα ενοριακά συμβούλια του Δήμου μας ώστε να υπάρξει μια ευρύτερη οργάνωση στο τομέα Πολιτισμού και Κοινωνικών δραστηριοτήτων.
  • Ανάπτυξη δραστηριοτήτων με θέμα το περιβάλλον και δημιουργία δραστηριοτήτων για ευαισθητοποίηση και πρόληψη για τη περιβαλλοντική μόλυνση και τρόπους αντιμετώπισης της.
  • Να δημιουργηθεί ιστοσελίδα και άνοιγμα e-mail ώστε να υπάρχει συνεχής ενημέρωση και επικοινωνία με τους πολίτες και ιδιαίτερα με τους νέους και της νέες.

WEBSITE: tosyn-episkopis.blogspot.com

e-mail: tosyn_episkopis@yahoo.gr

ΕΚ ΤΟΥ

ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

Ο Πρόεδρος

Κτιστάκης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: